از آنجایی که دیوارهای سنتی دارای معایب زیادی از جمله بار مرده اضافی، ضخامت زیاد، عدم امکان عایق بندی صوتی و حریق هستند، سازه دیوار کاذب جداکننده به منظور تقسیمبندی بخشهای مختلف فضای داخلی ساختمان استفاده میشود. در این مقاله قصد داریم شما را با سازه دیوار کاذب ای جی وی و انواع آن آشنا کنیم. پس با ای جی وی همراه باشید.
دیوار کاذب چیست؟
دیوار کاذب، یک دیوار غیر باربری است که فضای داخلی ساختمان را پارتیشنبندی میکند. روی این نوع دیوارها همانند دیوارهای سنتی میتوان رنگ، کاغذ دیواری، سرامیک و کاشی اجرا کرد. علاوهبر این سازه دیوار کاذب جداکننده نسبت به دیوارهای معمولی سبکتر هستند. به خاطر خالی بودن فضای داخلی دیوارها، قابلیت نصب انواع عایقهای صوتی و حرارتی وجود دارد. معمولا در فضای بین این دیوارها تاسیسات مکانیکی و برقی کار میکنند. اینگونه علاوهبر ایجاد زیبایی بصری در دکوراسیون داخلی، امکان دسترسی آسان و سریع به آنها نیز وجود دارد.
آشنایی با انواع دیوار کاذب
سازه دیوار کاذب جداکننده تنوع زیادی دارد. این تقسیمبندی براساس نوع متریال پنلها در دیوار کاذب انجام میگیرد. در این بخش قرار است ابتدا با انواع این دیوارهای کاذب آشنا شویم و سپس به صورت تخصصیتر در مورد سازه دیوار کاذب جداکننده صحبت کنیم.
دیوار کاذب آجری
ارزانتربن و قدیمیترین دیوار کاذب، دیوار کاذب آجری است. جنس پنلها در این نوع دیوار آجر است. معولا یاز دیوار کاذب آجری در پارتیشنبندی محیطهای مسکونی استفاده میشود. اما معمولا چون اینکار زمانبر است و تا حدودی تمیز نیست،در زمان ساخت این دیوار نیز نصب میشود.
دیوار کاذب چوبی
همانطورکه مشخص است، در دیوار کاذب چوبی پنلها از جنس چوب هستند. این نوع دیوار به دو صورت وجود دارد. در نوع اول از الوارهای چوبی در زیر ساخت دیوار کاذب، برای ایجاد عایق صوتی و حرارتی استفاده میشود و در انتها روی آن پانلهای گچی قرار میگیرد. در نوع دیگر دیوار کاذب پانلهای چوبی نقش تزییناتی دارند و روی دیوارهای عادی اجرا میشوند. از این نوع دیوار کاذب در محیطهای اداری و مسکونی معمولا استفاده میشود.
دیوار کاذب شیشهای
در این نوع دیوار کاذب، پانلها از جنس شیشه هستند. یکی از معمولترین استفاده دیوار کاذب شیشهای در پارتیشنبندی فضاهای کاری بین کارمندان است. پنلها شیشهای میتوانند مات، مشبک یا ساده باشند. از مزایای این دیوارها میتوان به نصب سریع و آسان آن اشاره کرد. برای همین در دسته دیوارهای کاذب ریلی و متحرک قرار دارد.
دیوار کاذب پلاستیکی
به خاطر پلاستیکی بودن پانلها، این نوع دیوار کاذب چندان برای فضاهای مسکونی کاربرد ندارد. معمولا از دیوار کاذب پلاستیکی به عنوان دیوارپوش و پارتیشن بندی در محیطهای کاری استفاده میشود.
دیوار کاذب پی وی سی
الوارهای پی وی سی معمولا دیوارهای گچی و آجری به عنوان دیوارپوش است. دیوار کاذب پی وی سی شباهت زیادی به دیوار کاذب چوبی و ام دی اف دارد، برای همین در دکوراسیون داخلی به سبک مدرن در محیطهایی مانند لابی و اتاق هتلها، مطب و پاساژها استفاده میشود. از آنجایی که پی وی سی ضد آب است. این نوع دیوار برای پارتیشنبندی سرویسهای بهداشتی، استخر و مناطق شرجی بسیار مناسب است.
دیوار کاذب ام دی اف
از آنجایی که ام دی اف نسبت به چوب قیمت پایینتری دارد. دیوار کاذب ام دی اف نسبت به دیوار کاذب چوبی، اقتصادیتر است. این نوع دیوار کاذب مناسب فضاهای اداری،لابی هتلها و مراکز درمانی است. سرعت نصب و اجرای آن بالاست و میتوان آنها را هم به عنوان دیوارپوش روی دیوارهای معمولی و هم با سازه برای پارتیشنبندی فضا استفاده کرد.
دیوار کاذب یونولیتی
معروفترین دیوار پیش ساخته کاذب، دیوار یونولیتی است. این نوع دیوار از ترکیب پنلهای یونولیتی، میلگردهای گالوانیزه و ساده تولید میشوند. از دیوار کاذب یونولیتی معمولا به عنوان مکمل با دیوارهای گچی و بتنی در صنعت ساختمانسازی استفاده میشود. از مزایای این نوع دیوار کاذب میتوان به عایق صوتی و رطوبتی و سبک بودن آن اشاره کرد. سبک بودن این دیوارها باعث شده دیوار کاذب یونولیتی در برابر زلزله مقاوم باشد. از این دیوار معمولا در مناطق شرجی، استادیو صدا، سالنهای تئاتر و سینما و کلاسهای آموزشی کاربرد دارد.
دیوار کاذب متحرک
دیوار کاذب متحرک، پارتیشن، قابلیت جابهجایی دارند. دیوار کاذبهای پلاستیکی و شیشهای، پاراوانها و دربهای آکاردئونی چوبی از جمله دیوار کاذب متحرک به شمار میآیند. به این نوع دیوار، دیوار کاذب ریلی نیز گفته میشود. در محیطهای کاری و تجاری به وفوور از دیوار کاذب ریلی استفاده میشود.
دیوار کاذب پوششی
یکی از کاربردهای اصلی دیوار کاذب، برای پوشاندن تاسیسات برقی و مکانیکی است. زیرا علاوهبر زیباسازی محیط، دسترسی به آنها نیز بسیار آسان و سریع است. سازه دیوار کاذب با پانل گچی معمولا برای اینکار استفاده میشود. در ادامه به تفصیل در مورد این دیوار کاذب صحبت خواهیم کرد.
دیوار کاذب تزئینی
این نوع دیوار در دسته دیوار کاذب دکوراتیو قرار میگیرد. معمولا از دیوار کاذب تزئینی برای تقسیمبندی و در عین حال زیباسازی خانههای کوچک استفاده میشود. جنس پنلهای این دیوار از شیشه، چوب یا گچ میتواند باشد.
دیوار کاذب عایق صدا
یکی دیگر از کاربردهای مهم دیوارهای کاذب، آکوستیک کردن فضا است. دیوار کاذب با پانل گچی، یک کاندیدای اصلی برای این ویژگی است. معمولا فضای خالی بین دو پانل را با پشم سنگ یا یونولیت پر میکنند تا انتقال صدا انجام نگیرد. استفاده اصلی این نوع دیوارها در کلاسهای آموزشی، سالنهای همایش، استودیو ضبط صدا و سینما است.
دیوار کاذب با پانل گچی
آخرین مدل دیوار کاذب، دیوار کاذب با پانل گچی است. از آنجایی که پانل گچی ویژگیهای فراوانی دارد در بسیاری از محیطها و کاربردها میتوان از آنها استفاده کرد. سه مدل دیوار جداکننده داریم که در ادامه به آنها میپردازیم.
انواع دیوار کاذب با پانل گچی
براساس فاصله بین پانلها، تعداد و نوع پانلهای گچی چهار نوع دیوار جداکننده w111، W112، W116و w115 داریم. هرکدام از آنها ویژگیها و کاربردهای منحصربه فرد خود را دارند. در این بخش قرار است با این دیوارهای کاذب آشنا شویم.
دیوار جداکننده W111
دیوار جدا کننده w111 سادهترین نوع دیوار کاذب است. این دیوار از یک ردیف سازه فلزی و یک لایه پنل در هر طرف سازه تشکیل میشود. ضخامت سازه فلزی معمولا 5، 7 و 10 سانتیمتر است که در نهایت ضخامت کل یک دیوار جداکننده در حدود 5/9 تا 5/13 سانتیمتر میشود که نسبت به دیوارهای سنتی بسیار نازک است. از این نوع دیوار کاذب به وفور برای پارتیشنبندی واحدهای اداری و مسکونی استفاده میشود. ازجمله ویژگیهای این نوع دیوار جداکننده شامل موارد زیر است:
- دارای زیبایی بصری
- سبک بودن
- نصب سریع و آسان
- ضخامت کم که سبب اشغال فضا کم میشود.
- استفاده از کمترین میزان مصالح در هنگام اجرا
دیوار جداکننده W112
تفاوت این دیوار جداکننده با دیوار جداکننده w111، در این سازه به جای یک لایه پنل از دو لایه پنل استفاده شده است. برای همین دیوار جداکننده W112 ضخامت بیشتری دارد. از این نوع دیوار جداکننده در مکانهایی که باید ارتفاع دیوار بلند باشد، سطح دیوار در معرض ضربه خوردن است یا روی دیوار سنگ، کابینت و کاشی اجرا میشود، استفاده میشود؛ چرا که دیوار در این مکانها نیاز به مقاومت بالایی دارند. مدارس، راهروها و بیمارستان از جمله مکانهایی هستند که دیوار جداکننده W112 برای آنها مناسب است. از جمله ویژگیهای این دیوار کاذب میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سبک بودن
- مقاومت بالا در برابر بارگذاری
- دارای زیبایی بصری
- عایق نسبی صوتی
- عایق نسبی حریق
- نصب سریع و آسان
- ضخامت کم که سبب اشغال فضا کم
دیوار جداکننده W115
دیوار جداکننده W115 از دو ردیف سازه و دو ردیف پنل در دو طرف سازهها تشکیل میشود. برای همین این نوع دیوارهای کاذب عایق صوتی هستند. علت عایق صوتی بودن این دیوارهای کاذب وجود نوار فوم در بین دو ردیف سازه است. از این دیوار جداکننده در فضاهایی مانند بیمارستانها، سینما و آموزشگاههای موسیقی که نیاز به عایق صوتی است، استفاده میشود. از جمله ویژگیهای دیوار جداکننده W115 میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- عایق صوتی
- سبک بودن
- تعمیر و نگهداری آسان
- نصب سریع و آسان
دیوار جداکننده W116
دیوار جدا کننده W116 از دو ردیف سازه غیر فلزی و دو ردیف پنل در دو طرف سازهها ساخته میشود. به علت اینکه فضای بین دو پنل خالی است، برای مکانهایی که حجم تاسیسات مکانیکی و الکتریکی زیاد است، استفاده میشود. همچنین امکان اجرا پشم معدنی نیز در این دیوارها نیز وجود دارد. سرویس بهداشتی و حمام از جمله مکانهایی هستند که این نوع دیوار کننده برای آنها مناسب است. از جمله ویژگیهای دیوار جداکننده W116 میتوان موارد زیر را نام برد:
- با مخفی شدن تاسیسات در پشت دیوار کاذب، باعث زیبایی بصری در دکوراسیون داخلی میشود.
- دسترسی سریع و آسان به تاسیسات پشت دیوارکاذب
- سبک بودن
- کاهش هزینه
مزایا دیوار کاذب
سازه دیوار کاذب جداکننده مزایای فراوانی نسبت به دیوارهای سنتی دارد. در این بخش این مزایا که در اکثر دیوارهای کاذب وجود دارد را باهم بررسی میکنیم.
- مقاوم در برابر زلزله
یکی از مهمترین مزایای سازه دیوار کاذب جداکننده، مقاومت مناسب آنها در برابر زلزله است. این نوع دیوارها توان مقابله با شتاب زلزلههایی به بزرگی 5g را دارند. زیرا در برابر نیرو زلزله در راستای عمود بر صفحه خود مقاومت خوبی نشان میدهد. همچنین به علت سبک بودن در اثر بروز حادثه و ریزش دیوار، خطر جانی برای افراد ندارد. از همین رو دیوارهای کاذب جداکننده بسیار مناسب مناطق زلزلهخیز است.
- نصب سریع و آسان
دیوار کاذب جداکننده در کمترین زمان ممکن و به راحتی نصب انجام میشود. در زمان اجرای دیوار نیاز به تکنسینهای متعدد نیست. همچنین پس از خشک شدن گچ پوششی یا بتونه، امکان رنگآمیزی، اجرای کاغذ دیواری، سرامیک وکاشی وجود دارد.
- سبک بودن
یکی از ویژگیهای بارز دیوار کاذب جداکننده، کاهش قابل توجه وزن دیوار نسبت به مدلهای سنتی خود است. بهطوریکه این نوع دیوارها نسبت به دیوار سنتی کاهش وزنی در حدود 60 تا 90 درصد را دارند. کاهش بار مرده ساختمان سبب میشود، کاهش تخریب در اثر زلزله شود.
- کاهش فضای اشغال شده
ضخامت دیوار در دیوارهای کاذب جداکننده به طور قابل ملاحظهای نسبت به ضخامت دیوارهای سنتی کاهش دارد. برای همین مساحت مفید ساختمان به صورت میانگین 10 درصد افزایش یافته است.یک سازه دیوار کاذب جداکننده ضخامتی در حدود 7/5 سانتیمتر دارد، درحالیکه ضخامت دیوارهای آجر فشاری و بلوک سفالی حدودا ۱۵ سانتیمتر است.
- افزایش زیبایی بصری فضا
با مخفی شدن تاسیسات مکانیکی و الکتریکی در بین این دیوارهای کاذب، باعث زیبایی بصری فضا میشود. این امر از نظر طراحان دکوراسیون داخلی بسیار مهم است.
- دسترسی به تاسیسات
امکان دسترسی سریع و آسان به تاسیسات الکتریکی و مکانیکی، باعث میشود در صورت بروز مشکل در آنها در اسرع وقت و کمترین هزینه بهتوان اقدامات و تعمیرات لازم انجام گیرد.
- تعمیر و تعویض آسان
در صورت بروز مشکل در دیوارها، میتوان آنها را به راحتی و کمترین زمان تعمیر یا تعویض کرد. اینکار در زمان و هزینهها بهطور قابل توجهی صرفهجویی میشود.
- حمل نقل آسان
از آنجایی که دیوار کاذب بسیار سبک و کم حجم است، حمل و نقل آن را آسان و راحت میکند.
- شخصی سازی
تنوع بالای دیوار کاذب جداکننده ای جی وی، این کمک را به شما میکند تا براساس نیاز خود، دیوار مناسب را انتخاب کنید. در صورت نیاز میتوانید از دیوارهای کاذب عایق صوتی، عایق حرارتی، عایق حریق با حداکثر ارتفاع مجاز و ظرفیت اضافه بار استفاده کنید. توجه به این نکته ضروری است که تمامی قابلیتها در چارچوب استانداردهاست.
- انعطافپذیری بالا
متریال این نوع دیوارها به گونهای است که امکان ایجاد انواع قوس و شکستگی در آنها وجود دارد. اینکار به طراحی و شکلدهی آنها کمک بزرگی میکند.
معایب دیوار کاذب جداکننده
واضح است که هر سازهای علاوهبر مزایایی که دارد، معایبی نیز دارد. سازه دیوار کاذب جداکننده نیز از این قضیه مستثنی نیست. هرچند معایب این نوع دیوار نسبت به مزایایی که دارد، بسیارکم است. از معایب دیوار کاذب میتوان به نیاز به تکنسین برای نصب و کم بودن دوام و عمر آن نسبت به دیوار سنتی و قیمت اولیه بالا نام برد.
- کاربری دیوار کاذب جداکننده
تا اینجا متوجه شدیم که دیوارهای کاذب عایق حرارتی و عایق صوتی هستند. در این بخش قرار است مکانهایی که معمولا از سازه دیوار کاذب جداکننده استفاده شود را معرفی کنیم.
- دیوار کاذب مناسب تاسیسات
برای پنهان کردن تاسیسات در بین دیوار، باید فضای خالی بین دیوارها زیاد باشد. برای همین دولایه قاب فلزی، باید با یک فاصله مناسب از یکدیگر قرار بگیرند تا امکان عبور تاسیسات مکانیکی و برقی وجود داشته باشد. استفاده از دیوار کاذب برای پوشاندن تاسیسات، این مزیت را دارد که دسترسی به آنها بسیار آسان، راحت و کمترین هزینه است. از این دیوارها در سرویسهای بهداشتی به وفور استفاده میشود.
- دیوار کاذب مناسب ضد حریق
زمانی که بخواهند دیوار کاذب ضد حریق باشد از سازهها و صفحات روکشدار گچی ضد حریق (FR) استفاده میشود. این دیوارها توانایی مقابله با حریق را تا 180 دقیقه دارد. از این دیوارها در مکانهایی مانند انبار مواد قابل اشتعال، پالایشگاه و پمپ بنزینها که خطر آتش سوزی بالاست، استفاده میشود.
- دیوار کاذب آکوستیک
در این دیوارها از پانلهای گچی عایق صوت ای جی وی همراه با پشم سنگ استفاده میشود تا خاصیت ضد صوت داشته باشد. از این دیوار کاذب در سالنهای آمفی تئاتر، سینما و کلاسهای موسیقیبه وفوور استفاده میشود.
- دیوارهای مجاور آسانسور
طبق استاندارد آتش نشانی باید دیوارهای اطراف چاه آسانسوری ضد حریق باشند. برای همین از دیوارهای کاذب مقاوم در برابر حریق استفاده میشود. دیوار جداکننده W115 برای این منظور بسیار مناسب است.
- جداسازی و زیباسازی فضای خانه با دیوار کاذب
همانطور که گفتیم از سازه دیوار کاذب برای جداسازی بخشهای مختلف ساختمان استفاده میشود. خانهها نیز از این داستان مستثنی نیستند. علاوهبر پارتیشنبندی آسان فضای خانه، دیوار کاذب به زیباسازی آن نیز کمک میکند. زیرا به راحتی میتوان تاسیسات مکانیکی و برقی را درمیان این دیوارها پنهان کرد. همچنین میتوان سازه دیوار کاذب ای جی وی رنگ آمیزی، کاغذ دیواری، کاشی و سرامیک کرد.
قیمت دیوار کاذب
قیمت دیوار کاذب به عواملی زیادی از جمله متریال، برند و نحوه خرید وابسته است. برند ای جی وی از بهترین متریال در دیوارهای کاذب خود استفاده میکند. دیوار کاذب ای جی وی با وجود کیفیت بالا در متریال استفاده شده، قیمت مقرون به صرفهای دارد. هرچند اگر شما خرید خود را به صورت مستقیم از ای جی وی از طریق سایت انجام دهید، با حذف دست وابستهها یک خرید به صرفهتری خواهید داشت.
سازه دیوار کاذب ای جی وی
ما دربخشهای قبلی در مورد مزایا و معایب سازه دیوار کاذب صحبت کردیم. اما تمامی این مزایا در صورتی صادق هستند که شما از سازههای با کیفیت و متریال درجه یک استفاده کنید. پیشنهاد ما به شما سازه دیوار کاذب جداکننده ای جی وی است. این سازهها در بهترین کیفیت و متریال ساخته شدهاند. با وجود متریال درجه یک استفاده شده در سازه دیوار کاذب ای جی وی، دوام و عمر آنها بسیار بالاتر از سایر محصولات مشابه است. این باعث میشود شما یک خرید تضمینی و مقرون به صرفه داشته باشید.
نحوه اجرا سازه دیوار کاذب جداکننده
برای نصب دیوار کاذب نیاز به تجهیزات جانبی است که در این قسمت نحوه نصب آنها و در ادامه مشخصات هر کدام را به تفصیل توضیح خواهیم داد. دیوارکاذب شامل سه بخش مختلف استاد ها، رانرها و پنل ها میشوند. در ابتدا رانرها به صورت افقی با تراز کردن سقف و کف نصب میشوند. سپس استادها بر در فواصل مشخصی روی رانرها به کمک پیچ نصب میشوند. اینگونه زیرسازی مورد نیاز برای نصب پانلهای دیوار کاذب مهیا میشود. در انتها تایلهای گچی مناسب با کاربرد و درزگیرها اجرا میشود. در واقع این استادها هستند که وزن دیوار را تحمل میکنند و به عنوان سازه باربر عمل میکند. استادها نیز توسط رانرها ثابت و محکم میشوند.
اجزای تشکیل دهنده دیوار کاذب جداکننده
سازه دیوار کاذب جداکننده از اجزا مختلفی از جمله پانل گچی، استاد، رانر ، میخ و چاشنی، پیچ و درزگیر ساخته شده است. در ادامه کاربرد هرکدام و مشخصات آن را بررسی میکنیم.
سازه استاد (سازه C)
سازه استاد (stud)، با نام پروفیل C نیزشناخته میشود. زیرا سطح مقطع این سازه به شکل C است. سازه استاد یکی از مهمترین اجزای زیرسازی و زیر ساخت اسکلت دیوار کاذب و سقف کاذب است. این سازه در واقع بخش عمودی قاب فولادی اسکلت دیوار کاذب را تشکیل میدهد. از سازه استاد به منظور ایجاد زیرسازیهای لازم برای نصب پانلهای اصلی در دیوار و سقف کاذب استفاده میشوند. این سازهها باید در فواصل معینی از یکدیگر نصب بشوند. فواصل نصب استاندارد ۳۰، ۴۰ و ۶۰ سانتیمتر است. بر طبق دو استانداردهای DINو NF پروفیلهای استاد در ابعاد ۵۰، ۷۰ و ۱۰۰ میلیمتر تولید میشود. در ادامه با انواع این ابعاد آشنا خواهید شد.
سازه استاد ۵۰ (ستون والپست)
یکی از مهمترین اصول ساختمانسازی اتصال درست و صحیح سازههای غیر ساختمانی به سازه ساختمانی است. در صورتی که سازههای غیر ساختمانی به شیوه استاندارد به سازه ساختمانی متصل نشوند، در هنگام وقوع حوادثی مانند زلزله به خصوص زمان دریافت ارتعاشات عمود بر صفحه، سازه غیر ساختمانی فرو میریزد و خسارات مالی و جانی بر جای میگذارد. برای همین از والپست (wall post) برای اینکار استفاده میشود. والپست، یک نگهدارنده دیوارهای غیرسازهای است. والپست با انتقال نیروهای حاصل از زلزله و باد از دیوار به قاب، باعث استحکام دیوار میشود و از ریزش آن جلوگیری میکند.
سازه استاد 50 (ستون والپست) ای جی وی به همین منظور طراحی شده است. این سازه از گالوانیزه (ورق های فولادی سرد نورد شده) ساخته میشود. ضخامت هر ورق 60 دهم و هر بال آن 50 میلیمتر است. هر شاخه سازه استاد 50، در طول 3 متر با عرض 50 میلیمتر به فروش میرسد.
سازه استاد 70 (ستون والپست)
تفاوتی که سازه استاد 70 (ستون والپست) با سازه استاد 50 (ستون والپست) دارد، در عرض آنهاست. عرض این سازه استاد 70 میلیمتر است در حالی مدل قبلی 50 میلیمتر بود. این سازه نیز از جنس گالوانیزه است. ضخامت هر ورق 60 دهم و هر بال آن 50 میلیمتر است. هر شاخه سازه استاد 70، در طول 3 متر به فروش میرسد.
سازه استاد 100 ( ستون والپست)
سازه استاد 100 (ستون والپست) یکی دیگر از سازه استادهایی است که برای افزایش استحکام دیوارها استفاده میشود. تفاوت این سازه با دو مدل قبلی دیگر در ضخامت آن ،100 میلیمتر، است. سازه استاد 100 (ستون والپست)، از گالوانیزه ساخته میشود. ضخامت هر ورق 60 دهم است و هر بال آن ارتفاع 50 میلیمتری دارد. هر شاخه این استاد طول 3 متری دارد.
سازه استاد 50 ( ترازکننده کف و سقف)
زیر سازی استاد رانر در دیوار کاذب جداکننده به منظور تراز کردن کف و سقف استفاده میشود. سازه استاد 50 ( تراز کننده کف و سقف ) بخش عمودی این زیرسازی است.
جنس سازه استاد 50 ( تراز کننده کف و سقف)، گالوانیزه است. این سازههای ای جی وی در ضخامت 50 دهم با ارتفاع دو بال 25 میلیمتر تولید میشود. هر سازه استاد 50 ( تراز کننده کف و سقف) به صورت شاخهای در عرض 50 میلیمتر و طول 4 متر به فروش میرسد.
رانر 70 (تراز کننده کف و سقف)
بخش افقی زیرسازی استاد رانر برای تراز کردن سقف و کف، رانر است. رانر ای جی وی از جنس گالوانیزه ساخته شدهاند. این سازههای ای جی وی در ضخامت 50 دهم با ارتفاع دو بال 25 میلیمتر تولید میشود. هر سازه رانر 70 ( تراز کننده کف و سقف) به صورت شاخهای در عرض 70 میلیمتر و طول 4 متر به فروش میرسد.
رانر 100 (تراز کننده کف و سقف)
یک نوع دیگر از سازه افقی زیرساز استاد رانر، رانر 100(تراز کننده کف و سقف) است. تفاوت این رانر با مدل قبلی در عرض آن است. به طوری که در این مدل رانر ای جی وی، ضخامت هر شاخه سازه 100 میلیمتر است. این نوع سازه از جنس گالوانیزه در ضخامت 50 دهم با ارتفاع دو بال 25 میلیمتر ساخته شدهاند. هر سازه رانر 70 ( تراز کننده کف و سقف) به صورت شاخهای در عرض 70 میلیمتر و طول 4 متر به فروش میرسد.
میخ و چاشنی بتن فولاد دیوار کاذب
میخ و چاشنی بتن فولاد برای امتصل کردن قطعات به سطوح بتنی استفاده میشود. این میخ و چاشنیها از فولاد با طول 35 میلیمتر و ضخامت 2/1 میل ساخته شدهاند. میخ و چاشنی ای جی وی ساخته کشور چین، تایوان ، مالزی و آلمان است که در هر بسته 100 عدد از آنها وجود دارد.
پیچ پنل دیوار کاذب
برای اتصال اجزا و قطعات مختلف دیوار از پیچ پنل استفاده میشود. جنس آنها فولاد آب دیده با ضخامت ۲/۳ میل است. این پیچها در دو طول ۵/۲ و ۵/۳ سانتیمتر تولید میشود. پیچ پنل ساخته کشور چین، تایوان ، مالزی و آلمان است که در هر بسته 1۰00 عدد از آنها وجود دارد.
پانل گچی
تایل گچی صفحات خشکی با هسته گچی است. تایل گچی روی سازه فلزی نصب میشود و دیوارهای کاذب را تشکیل میدهند. در حالت کلی چهار نوع تایل گچی داریم که هرکدام تنوع بالایی دارند.
تایل گچی معمولی ای جی وی
تایل گچی ای جی وی خود به دو دسته روکشدار و پانچدار تقسیم میشوند. این تایلها تقریبا کاربرد و ویژگیهای یکسانی دارند و تفاوتشان بیشتر در ظاهر است. این نوع تایلها معمولا در ساختمانهای مسکونی، اداری و آموزشی استفاده میشوند.
تایل گچی روکشدار
این پنلها از هسته گچی ساخته شدهاند که روی آنها روکش آلومینیومی و PVC وجود دارد. این روکشها کمک میکنند که تایل گچی در برابر رطوبت هوا مقاوم باشند. تایل گچی روکشدار ای جی وی در سه طرح ساده، یاقوتی و حصیری در ابعاد 60 در 60 سانتیمتر تولید میشوند. تایل گچی با روکش PVC در برابر نور ماورابنفش و احتراق مقاوم است. روکش پی وی سی استفاده شده میتواند مات، براق یا با طرحهای بامبو، حصیری، لوزی استمپ و لوزی باشد.
تایل روکشدار آلومینومی دارای یک روکش آلومینیومی همراه با رنگ پودری الکترواستاتیک و آنتی باکتریال و نمد در پشت آن است. برای همین این نوع دیوارهای کاذب برای مراکز درمانی و آزمایشگاهی که باید آنتیباکتریال باشند، به وفور استفاده میشود. وجود اکسید منزیم در ساختار این نوع تایل، آنها را در برابر رطوبت و بخار آب در هوا محصون میدارد. برای همین از دیوارهای کاذب با پانلهای روکش آلومینیومی معمولا برای مناطق شرجی مانند قشم استفاده میشود. تایل آلومینیومی در ابعاد 60 در 60، 30 در 60، 60 در 120 سانتی متر وجود دارد. تایلهای آلومینیومی در دو نوع نهان و پنهان در سه طرح تمام پانچ، بدون پانچ و وسط پانچ وجود دارد. حمل و نقل تایلهای نهان آسان است در حالی که تایلهای پنهان ظاهر یکدستتر و زیباتری دارند.
تایل گچی پانچدار
سطح تایل گچی پانچدار سوراخدار است. پانچها روی سطح باعث میشوند صدا و بخار هوا به پشت تایل نفوذ کنند و در آنجا توسط نمد کار شده پشت تایل جذب شوند. برای همین این تایلها نسبتا عایق صوتی و رطوبتی هستند.اگر سوراخها به صورت منظم و گرد باشند، تایل پانچدار دایرهای منظم نامیده میشوند. اگر سوراخها گرد ولی به صورت نامنظم در سطح پنل پراکنده شدهباشند، تایل پانچدار گرد نامنظم نامیده میشوند. در صورتی که پانچها به صورت منظم و مربعی شکل باشند، تایل گچی مربعی منظم مینامند. ابعاد تایل گچی پانچدار ای جی وی 60 در 60 سانتیمتر است.
تایل گچی ضد حریق ای جی وی
تایل گچی ضد حریق (RF) صفحاتی هستند که هسته اصلی آن را گچ، کناف و الیاف فایبر گلاس تشکیل داده است. وجود الیاف فایبرگلاس در این گچبرگها سبب شده است این پانلها ضد حریق باشند. پانل گچی ضد حریق ای جی وی صورتی رنگ در ابعاد 120 در 240 سانتی متر با ضخامت 5/12 میلی متر ساخته میشود. مساحت این پانلها در حدود 88/2 سانتی متر مربع است.
تایل گچی ضد رطوبت ای جی وی
تایل گچی ضد رطوبت ای جی وی، صفحاتی خشکی با هسته اصلی از جنس گچ هستند که روی آنها یک لایه کاغذی وجود دارد. این لایه کاغذ، کاغذ کرافت نامیده میشود. کاغذ کرافت وظیفه دارد رطوبت و بخار آب موجود در هوا را به خود جذب کنند و از نفوذ آنها به داخل گچبرگ جلوگیری کنند. برای همین در مکانهایی که نیاز به سازه دیوار کاذب جداکننده ضد رطوبت است، از این پانلها استفاده میشود. مناطق مرطوب و شرجی، حمام، سرویس بهداشتی، آشپزخانه، استخر و سونا از جمله مکانهایی است که میتوان نام برد. همچنین گچبرگهای ضد رطوبت خاصیت ضد باکتری دارند . برای همین از این تایلها در دیوارهای کاذب مراکز درمانی، بیمارستان و آزمایشگاه به کار برده میشود.
تایل گچی ضد رطوبت و حریق ای جی وی
تایل گچی ضد رطوبت و حریق ای جی وی (FM) از هسته اصلی گچ ساخته شدهاند که الیاف شیشهای و اکسید منیزیم موجود در آن از نفوذ رطوبت و احتراق جلوگیری میکند. این تایل گچی ای جی وی دو طرفه است. یعنی هر دو سمت تایل گچی، عایق احتراق و رطوبت است. طبق استانداردها، نفوذ آب در تایلهای FM زیر ده درصد است و به مدت 90 دقیقه میتوانند در برابر آتش سوزی مقاومت کنند.
تایل گچی آکوستیک
مهمترین ویژگی تایل گچی آکوستیک، عایق صدا بودن آن است. این ویژگی سبب شده است از این تایل در سازه دیوار کاذب استودیوهای ضبط صدا، سینما و کلاسهای موسیقی و سایر مکانهایی که نمیخواهند انتقال صدا انجام شود، استفاده شود. دو نوع پانل گچی آکوستیک پانچدار و بدون پانچ داریم.
در پانلهای پانچدار صوت به کمک پانچهای روی سطح به پشت منتقل میشود. پشم سنگ و نمد تعبیه شده در پشت تایل سبب میشود صدا جذب شود. نوع دوم تایلهای گچی آکوستیک بودن پانچ هستند. در این تایلها با وجود اشکال موجی روی سطح، صدا در اثر برخورد با آنها دچار شکست صوت میشود. همچنین این نوع پانلها از موادی ساخته شدهاند که صدا را به خود جذب میکند. با جذب صدا، علاوهبر عایق صدا شدن محیط صوت متمرکز میشود و اجازه نمیدهد امواج صوتی توسط سایر وسایل موجود در محیط شکسته شود. برای همین کیفیت صدا افزایش مییابد. این تایلهای گچی خود دارای تنوع در متریال، طرح و ابعاد هستند که در ادامه آنها را بررسی میکنیم.
تایل آکوستیک مینرال (معدنی)
این نوع تایل از مواد معدنی تشکیل شده است. برای همین این تایلها علاوهبر خاصیت آکوستیک، ضد حریق نیز هستند. این نوع تایل دو نوع تایل آکوستیک کرمی- سوزنی و تایل آکوستیک دیواری دارد. به تایل آکوستیک کرمی- سوزنی، تایل کراس خارجی نیز میگویند. تایل کراس خارجی از پرلیت، آهک، پوشال نشاسته ذرت ساخته شده است. این نوع تایلها ای جی وی در ابعاد 60 * 60 سانتی متری با ضخامت 13 میلیمتر تولید میشوند. این نوع تایل میتواند صدا 69 هرتز را جذب کند. تایل آکوستیک دیواری ای جی وی از ترکیب گچ و هوای متخلخل درست شده است. این نوع تایل دو نوع تایل گچی پانچدار گرد نامنظم و تایل پانچدار مربع منظم دارد. این پانلها برای جذب صوت 60 هرتز طراحی شدهاند.
تایل آکوستیک آذرین
تایل آکوستیک آذرین از ترکیب آذرین، بازالت و سرباره ضایعات کوره هستند. این نوع تایل در ابعاد 60 * 60 سانتی متر و وزن 120 گرمی تولید میشود. ویژگی منحصر به فرد این تایلها وزن بسیار کم آنها نسبت به سایر تایلهای مشابه است.
تایل آکوستیک نانو فوم
پیشرفتهترین تایل ضد صدا، تایل آکوستیک نانو فوم است. برای همین از این تایلها در مکانهایی که از حساسیت بالایی برخوردار است، استفاده میشود. از جمله مکانهایی که میتوان به آن اشاره کرد سالن اجلاس و کنفرانس است.
معرفی برند ای جی وی
هلدینگ ساختمانی پیگاژ، با نام تجاری ای جی وی، یک مجموعه بزرگ در زمینه سیستم ساخت وساز خشک در صنعت ساختمانسازی است. هدف این مجموعه توسعه و ارتقا فرهنگ سبک سازی در صنعت ساختمانسازی است و تحقیقات وسیعی برای جایگزین متریال های سبک با متریال های سنگین نموده است. اینکار کمک شایانی به حذف بار مرده ساختمانی، افزایش ایمنی ساختمان، سرعت بخشی به ساخت ساختمان میشود.
رسالت ای جی وی
ای جی وی مخفف نام علمی و انگلیسی یوزپلنگ آسیایی است. ما از این جهت این نام را برای برند خود انتخاب کردیم که تمامی محصولات مجموعه ما قابل بازیافت هستند، دوستدار محیط زیست هستند، احترام به محیط زیست وجانداران، هیچ آسیبی به انسان و حیات وحش نمیزند، حمایت از یوزپلنگ ایرانی و بسیاری از محصولات ما ارگانیک هستند. خانواده ای جی وی در تلاش است محصولاتی با بالاترین کیفیت و در عین حال مقرون به صرفه را به شما ارزانی بدارد. مشاورین ما همه روزه در خدمت شما هستند تا شما را در هنگام خرید راهنمایی کنند و لبخند رضایت بر لبان شما نقش ببندد.
با افتخار اعلام میکنیم که ما به عنوان خانواده ای جی وی، به دنبال ارتقاء اقتصاد سبز و مسئولانه هستیم. ما در تمام مراحل تولید، از استفاده از مواد بازیافتی گرفته تا انتخاب فرآوریهای دوستدار محیط زیست، به هدف کاهش اثرات منفی بر محیط زیست توجه میکنیم. همچنین، حمایت از یوزپلنگ ایرانی به عنوان نمادی از بیوتاپهای محیط زیستی ما از اهمیت و ارزش حفاظت از گونههای در خطر است. با انتخاب محصولات ارگانیک، ما نشان میدهیم که میپذیریم که ارتقاء سلامت انسان و حفظ تعادل طبیعت دستخودمان است.
مشاوران ما آمادهاند تا در هر گام از مسیر خرید شما را همراهی کنند. ما اعتقاد داریم که تجربه خرید شما نه تنها باید ساده و لذتبخش باشد بلکه همچنین باید به ارزش و کیفیت محصولاتی که از ما تهیه میکنید، معنا بخشد.ما به دنبال ایجاد تاثیر مثبت در جامعه و محیط زیست هستیم و امیدواریم با حمایت شما، این مسیر را با موفقیت ادامه دهیم. با افتخار منتظر ارتباطات بیشتر و همکاری با شما هستیم.
خرید عمده سازه دیوار کاذب جداکننده ای جی وی
یکی از خدمات ارزندهی مجموعه ای جی وی، قیمت عمده فروشی است. در صورتی که شما هر کدام از سازه دیوار کاذب جداکنندهی ای جی وی را به صورت عمده خریداری کنید، قیمت عمده فروشی با شما حساب میشود. برای خرید کافیست همین حالا با کارشناسان واحد فروش ما تماس حاصل کنید. تیم فروش ما همواره آماده است تا به شما در فرآیند خرید کمک کند، سوالات شما را پاسخ دهد و اطلاعات بیشتری در مورد قیمتها و شرایط عمده فروشی ارائه دهد. برای تماس، لطفاً با شماره تلفنی که در وبسایت ارائه شده است، تماس بگیرید.
دیدگاه خود را بنویسید