اتصال مستقیم به سازه صفحات مسلح سیمانی ای پلاس؛این اتصال که براکت نیز نامیده میشود پروفیل گالوانیزهF47را مستقیم به سقف بنایی متصل مینماید در سقف های کاذبی که محدودیت ارتفاع برای سقف کاذب هست از این اتصال استفاده میشود .
محصولات مرتبط
امروزه سرعت اجرای ساخت و ساز به نسبت گذشته بیشتر شده است، تنها به این دلیل که متریالهای استفاده شده در صنعت ساختمان سازی تغییر پیدا کرده اند، به شکلی که اکثر آنها آماده هستند. سقف کاذب و دیوار کاذب نمونه بارز این موضوع میباشند. برای اجرای این دو سازه به متریالها و متعلقات خاصی نیاز است.
با اتصال آنها به یکدیگر میتوان ابتدا زیرسازی را انجام داد سپس نمای کلی کار را که همان تایلها یا پانلها هستند، نصب کرد. یکی از این ملزومات قطعه اتصال براکت سقف و دیوار کاذب نام دارد که در ادامه به معرفی کامل این محصول پرداخته ایم.
براکت چیست؟
براکت یکی از سازههایی است که در بسیاری از صنایع از جمله صنعت ساخت و ساز کاربرد فراوان دارد. به طور کلی این محصول به منظور متصل کردن دو سازه یا دو شی مختلف به هم مورد استفاده قرار میگیرد. به بیان دیگر اینکه براکت یا Bracket نوعی نگهدارنده به شمار میآید.
در سبک سازی ساختمانها نیز براکت کاربردهای زیادی دارد. این نوع براکت علاوه بر اینکه باعث متصل شدن دو شی به یکدیگر میشود بلکه تحمل بار را نیز برای سازههای متصل کم میکند. جنس آنها عموماً از گالوانیزه یا فولاد است و در شکلهای مختلفی با توجه به نیاز، تولید میشوند.
معرفی کامل قطعه اتصال براکت سقف و دیوار کاذب
قطعه براکت یکی از سازههای مشترکی است که هم از آن برای دیوار و هم سقف کاذب استفاده میکنند. اما نحوه به کار بردن آن و کاربردی که برای هر یک دارد متفاوت است. از این سازه زمانی برای سقف کاذب استفاده میشود که فاصله آن با سقف اصلی کم باشد و زیرسازی باید به شکل دیگری انجام شود.
اما سازه براکت زمانی برای دیوار کاذب به کار برده میشود که نیاز به عایق بندی صوتی و حرارتی دیوار اصلی وجود داشته باشد. در واقع این اتصال در هر دو صورت به عنوان متعلقات زیرسازی استفاده میشود.
ویژگیهای براکت سقف و دیوار کاذب
قطعه براکت گالوانیزه سقف کاذب و دیوار کاذب یکی دیگر از محصولات شرکت ای جی وی است. این شرکت تمامی سازههای مورد نیاز برای سبک سازی را در تنوع بالا تولید میکند. ویژگیهای منحصر به فرد این سازه به شرح زیر هستند.
- برای ساخت آن از گالوانیزه استفاده شده است.
- ضخامت این سازه برابر با 80 دهم سانتی متر است.
- طول قطعه اتصال براکت سقف و دیوار کاذب 300 میلی متر میباشد.
- عرض آن برابر با 25 میلی متر است.
- در هر بسته از این قطعه، 1000 عددی وجود دارد.
- براکت سقف و دیوار کاذب تولید داخلی به شمار میآید.
- کیفیت بسیار بالایی دارد.
- در برابر پوسیدگی، خمیدگی و خوردگی از مقاومت زیادی برخوردار است.
- طول عمر این سازه زیاد است.
مزیتهای استفاده از براکت چیست؟
هر سازه که تولید میشود و مورد توجه قرار میگیرد یعنی مزیتهای زیادی دارد؛ این موضوع برای قطعه اتصال براکت سقف و دیوار کاذب نیز صدق میکند. از سری ویژگیهای آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- سرعت اجرای عملیات را بالا میبرد.
- در زمان کوتاهی میتوان به اجرای طیف وسیعی از سقف یا دیوار کاذب پرداخت.
- حمل آن آسان است.
- وزن کمی دارد.
- فشار بار را برای سایر سازههای مجاور کم میکند.
- با توجه به مزیتهای زیادی که دارد قیمت آن منصفانه است.
- استحکام کلی سازه را افزایش میدهد.
- در برابر فشار بار مقاومت بالایی دارد و از بین نمیرود.
کلام آخر
براکت سقف و دیوار کاذب یکی از ملزوماتی است که از آن برای اجرای زیرسازی استفاده میکنند. نحوه به کار بردن آن در هر یک، به شکل متفاوتی است اما در نهایت نتیجه یکسان خواهد بود. براکتها به طور کلی برای متصل کردن دو سازه به یکدیگر و کم کردن فشار بار از سازههای مجاور طراحی و تولید شده اند و در بسیاری از صنایع دیگر نیز کاربرد دارند. هدف ما از معرفی این محصول آشنایی هر چه بیشتر شما با قطعه اتصال براکت سقف و دیوار کاذب بود. امیدواریم که مفید بوده باشد. در صورت نیاز به مشاوره جهت خرید محصول با کارشناسان ای جی وی در تماس باشید.
دیدگاه خود را بنویسید